Látogatás

2023.12.25. 11:44

Karácsonyi látogatást tettek a salgótarjáni diákok az autista iskolában

Veres Edina

Ajándékokkal és dalokkal fokozták a szeretet ünnepének hangulatát a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Technikum tanulói az autista iskola és óvoda csemetéinek körében. A salgótarjáni szakképző intézmény Facebook-oldalán osztotta meg, hogy egy már kialakult hagyományt követve a 10.C osztály oktatás ágazatos tanulói meglátogatták az autista iskola és óvoda növendékeit. 

Mint írták, a műsor mellett a technikum oktatói és tanulói által gyűjtött ajándékokkal lépték meg a gyerekeket, illetve dalokkal és versekkel vitték közelebb a karácsonyi ünnepet. A látogatás lebonyolításában Kirnerné Botka Judit tanárnő volt a táncsicsosok segítségére, míg a felkészítő oktatójuk szerepét Merlákné Juhász Ildikó töltötte be. A bejegyzésből kiderült, hogy a technikum tanulói már most várják a következő alkalmat, hogy újra közös programon vehessenek részt a gyermekekkel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában