Ünnepi nytivatartás

2023.12.30. 10:10

Ilyen nyitvatartással fogadja vevőit a Spar újév táján Nógrád-szerte

Szűkebb hazánkban a Spar üzleteinek is változik a nyitvatartása újévkor, illetve az azt megelőző napokon.

Veres Edina

Az élelmiszer-üzletlánc honlapján a pontos időpontok is ellenőrizhetők. Portálunk utánajárt, hogy vajon szűkebb hazánk városaiban melyik üzlet, melyik nap és meddig fogadja a vevőket. Mint kiderült: a szécsényi, a balassagyarmati és a pásztói üzletek mellett a Salgótarjánban található öt bolt közül négy – a Budapesti út 57-es szám alatti, a Bem úti, a Füleki úti és az Arany János úti – szombaton, azaz december 30-án egyaránt 6 óra 30 perc és 20 óra között tart nyitva. 

Ezután vasárnap 7 és 14 óra között szerezhetik be a vevők a szilveszteri buli, vagy az újévi lakoma elfelejtett hozzávalóit, majd január 1-jén az üzletek zárva tartanak. Kedden nyitnak újra, amikor is már mindegyik bolt a megszokott nyitvatartással várja a vásárlókat. Mindez alól csupán a zagyvapálfalvai benzinkúton elérhető üzlet jelent majd kivételt, ahol a honlapon megtekinthető tájékoztatás szerint egyik napon sem kell nyitvatartás változásra számítaniuk a vásárlóknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában