Felvétel

2023.12.29. 09:42

Ezt látni kell! Nógrád jól ismert helyszínein forgott a rendőrség TikTok videója

Már rengetegen megnézték azt a videót, ami szűkebb hazánk jól ismert, sokak által látogatott nevezetességeit mutatja be téli köntösbe burkolózva. Akit érdekel a felvétel a Magyar Rendőrség TikTok oldalán láthatja azt.

Gulyás Edina

Eddig ötvenezernél is többen látták azt a videót, ami Nógrád sokak által ismert, már-már ikonikus látnivalóit vonultatja fel. A felvételeken feltűnik Mátraverebély-Szentkút, Hollókő, Somoskő és Salgótarján ünnepi díszbe öltöztetett főtere is. 

A videó készítésével kapcsolatban megkerestük a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Elmondták, hogy a felvételeket a vármegyei rendőr-főkapitányság munkatársai készítették Nógrád sokak által látogatott nevezetességeinél. A havazásnak köszönhetően téli köntösbe burkolózott a táj, hangulatos díszletet adva a képkockáknak. Az általuk leforgatott anyagot végül a fővárosi rendőrök öntötték végleges formába. 

Hozzátették: jóleső érzés, hogy érdemesnek találták az általuk készített felvételt arra, hogy karácsony egyik napján az kerüljön ki a rendőrség országos TikTok oldalára. Büszkék arra, hogy vármegyénk nevezetességei és a gyönyörű táj ezáltal is a figyelem középpontjába kerülhetett. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában