Közgyűlés

2023.12.02. 12:31

Eredménytelen volt a Zenthe Ferenc Színház igazgatói posztjára kiírt pályázat

Eredménytelen volt a Zenthe Ferenc Színház igazgatói posztjára kiírt pályázat. A salgótarjáni közgyűlés csütörtöki ülésén elfogadott előterjesztésből kiderül: Cene Katalin, a teátrum jelenlegi gazdasági igazgatója egyedüliként nyújtott be pályázatot a kiírásra.

Kéri István

A szakmai bizottság értékelése szerint pályázata átgondolt, alapos és kreatív pályázatot adott be, a teátrum gazdasági igazgatója azonban még nem rendelkezik az előírt szakmai gyakorlattal, emiatt a pályázati eljárást eredménytelenné nyilvánította a bizottság.

Az előterjesztésben ugyanakkor kiemelték: az önkormányzat úgy véli, Czene Katalin elismerésre méltó munkát végez, Susán Ferenc produkciós igazgatóval együttműködve pedig el tudják érni a színház működési stabilitását. A közgyűlés erre tekintettel az elfogadott előterjesztéssel felhatalmazta a polgármestert, hogy kezdeményezze a kultúráért és innovációért felelős miniszternél a mentesítés megadását Cene Katalin esetében a minimálisan elvárt gyakorlat idejére vonatkozóan. A döntéssel egyben új pályázatot írtak ki a poszt betöltésére, Susán Ferencet pedig március 31-ig ismét megbízták az igazgatói feladatok ellátásával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában