Jótékonyság

2023.12.13. 15:39

Egyszülős családok karácsonyát tették szebbé az adománydobozok Salgótarjánban

Idén is folytatta az Egyszülős Központ a karácsonyi adománykampányának hagyományát, amelynek keretében Salgótarjánban tíz, rászoruló, egyszülős család ünnepét varázsolták szebbé.

Veres Edina

Nagy segítség az adomány az érintetteknek

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Adományokkal teli méretes dobozok sorakoztak szerda délelőtt az SBTC Utánpótlás Sportközpontjának egyik asztalán. Miden csomag oldalán felirat hirdette, hogy a meglepetés „feladója” az Egyszülős Központ volt. 
A portálunkhoz eljuttatott tájékoztatás szerint, a központ részéről immár hagyomány, hogy minden évben karácsonyi adománygyűjtő kampányt indít.

„Az akció célja, hogy az ország különböző megyéiben élő rászoruló egyszülősök közül legalább 400 család boldogan tölthesse az ünnepeket. Az ajándékok eljuttatásához segítségre van szükségünk, ezért „Sportolók az egyszülősökért” címmel kampányt indítottunk: karácsonyi nagyköveteket kértünk fel az ország vidéki sportegyesületei részéről, akik a saját városukban átadják az általunk készített ajándékcsomagokat a rászoruló egyszülős családoknak – olvasható a tájékoztatásban, amelyből az is kiderült, hogy idén szűkebb hazánkban az SBTC egyesülete állt a kezdeményezés mellé.

Az idei adománygyűjtő kampánnyal kapcsolatban az Egyszülős Központ a Facebook oldalán arról számolt be korábban, hogy összesen 200 vidéki és 200 budapesti családot kívánnak meglepni a karitatív programjukkal. Mint írták, 40 ezer forint értékű tisztító- és tisztálkodószereket tartalmaz minden egyes ajándékcsomag, amelyeket egy űrlap kitöltésével igényelhettek az érintettek. Ennek köszönhetően Salgótarjánban az Öblös-pálya mellett, az SBTC Utánpótlás Sportközpontjában tíz kartondobozba rejtett, karácsonyi meglepetés csomagot adtak át a rászoruló családok számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában