Nool.hu podcast

2023.12.04. 13:50

Az online csalókra figyelmeztetnek a nógrádi rendőrök a készülődés időszakában (podcast)

Bőven akadt feladatuk szűkebb hazánk rendőreinek az elmúlt napok során is.

Nagy Orsolya

Király-Kollár Ramónával beszélgettünk

Forrás: Nool

Tolvajokat fogtak, de kábítószer-kereskedelem kísérlete és birtoklása miatt is intézkedtek két férfi ellen az egyenruhások az elmúlt héten – közölte portálunkkal Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: elkezdődött a karácsonyi készülődés időszaka, így megnyílnak az adventi vásárok, egyre többen keresik fel a bevásárlóközpontokat és a piacokat is. Ezeken a helyeken a forgalom már nem csupán a hétvégén, hanem érezhetően a hétköznapokon is megnövekszik, a tömeggel együtt pedig az áldozattá válás lehetősége, és számos baleseti veszélyforrás is megjelenik. Éppen ezért vigyázni kell az értékeinkre, de az online vásárlás során is óvatosnak kell lenni.

Király-Kollár Ramóna arra is kitért, hogy a megváltozott időjárási és az azzal együtt járó közlekedési körülmények váratlan helyzetek elé állíthatják a járművezetőket, éppen ezért fontos, hogy a sofőrök vezetéstechnikailag is felkészültek legyenek és jókor hozzanak jó döntéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában