Hír FM

2023.12.26. 19:28

A salgótarjáni színház Vastaps-díjas művésznőjével beszélgetünk a Hír FM-en szerda reggel

A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház 2023/2024-es évadának első premierje előtt, a hagyományos Vastaps-díjátadó gálán a legjobb színésznőnek jár elismerést vehette át Házi Anita. Az interjút szerda reggel 7 óra 6 perctől a Hír FM Salgótarján 99.3 műsorában hallhatjátok.

Nool.hu

A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház 2023/2024-es évadának első premierje előtt, a hagyományos Vastaps-díjátadó gálán a legjobb színésznőnek jár elismerést vehette át Házi Anita. A teátrumnál tizedik szezonját töltő színésznőt ennek okán kértük fel egy beszélgetésre, amelyben természetesen arról faggattuk, hogyan választotta a színészi pályát, mi az, ami miatt tíz év után is ugyanúgy tud lelkesedni, és mi az, ami a legemlékezetesebb eddigi pályáján. Bepillantást kértük a felvidéki származású művész otthonába is, arra voltunk kíváncsiak, hogyan zajlanak az ünnepek, hogyan tudja összeegyeztetni az év végi sűrű színházi elfoglaltságot a családdal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában