Újév

2023.12.31. 10:52

A japán világbajnokság dobogójáról álmodik a balassagyarmati karatés

A szügyi Takács Csenge, a Balassagyarmati Sportegyesület, valamint a Magyar JKA Karate Szövetség válogatottjának tagja mesélt portálunknak arról, hogyan tölti idén a szilvesztert, milyen újévi fogadalmakat tesz, illetve milyen célokat tűzött ki a 2024-es esztendőre.

Lászlók Judit

Takács Csenge

Forrás: Beküldött fotó

 A fiatal sportoló portálunk érdeklődésére elmondta, hogy a szilvesztert a barátaival és kisebb-nagyobb bulizással fogja tölteni. Azonban az újév első napja előtt a szüleivel is tölt majd időt. Emellett elárulta azt is, feltett szándéka, hogy újévi fogadalmakat tegyen, de csak olyat, amit be is szeretne tartani. 

– Az egyik fogadalmam a tanulmányi eredményeimhez kapcsolódik, a másik karatéhoz, a harmadik pedig a szerelmi életemhez. Nyilván több is lesz, de azok ilyen hagyományosak, mint például, hogy többet fogok takarítani – habár nem mintha ezt meg kellene fogadnom, mert így is sokat takarítok. Továbbá szeretném a lehető legtöbbet kihozni majd a 2024-es évből

 – fogalmazott Takács Csenge, aki a jövő évi terveire is kitért. 

– Célom, hogy amikor kijutok a 2024-es Japánban megrendezett JKA Világbajnokságra, akkor lehetőleg a dobogón végezhessek, hatalmas mosollyal az arcomon, és érezzem azt, hogy végül megérte annyit edzenem. Emellett fontosnak tartom, hogy a tanulmányaimat majd sikerüljön 4,8-as átlaggal zárnom – mondta a sporttehetség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában