Jegyzet

2023.11.24. 12:37

Víz nélkül

Több mint huszonnégy óra múlva lett csak víz - Nagy Orsolya gondolatai a témában.

Nagy Orsolya

Természetesen mindenhol előfordul olykor, hogy egy esetleges csőtörés miatt vagy bármilyen más okból nincs víz ideig-óráig. Ezzel nincs is baj, hiszen mindenki megérti, de az, hogy közel kéthetente van ilyen eset, az már elég bosszantó. Nem is volt ez másként a napokban sem, amikor a lakóhelyemhez közeli utcában történt csőtörés. 

Ezzel nem is lett volna gond, amennyiben tájékoztatják a lakosokat arról, hogy nagyjából meddig nem lesz víz. Ráadásul annyira nem voltak képesek, hogy az utcánkba kirakjanak egy ivóvizes tartályt. Nagy nehezen, órákkal később találtuk meg az egyik közeli utcában, a domb tetején. Próbáltuk elérni a szolgáltatót, ahol a türelmünket kérték és közölték, hogy dolgoznak a hiba elhárításán a szakemberek, egy-két óra és ismét lesz víz. Nem volt mit tenni, vártunk, de, amikor három óra elteltével sem történt változás, kezdtünk kissé dühösek lenni. Mint kiderült, a szakemberek nem dolgoztak az érintett helyszínen és víz sem volt még mindig. 

Ismét telefonáltunk, de a helyi szolgáltatót el sem tudtuk már érni. Egy ismerős mondta, hogy nagy probléma volt, amelyet csak nehezen tudtak orvosolni. Végül több mint 24 óra múlva, másnap délután lett csak ismét víz. Az egész helyzet érthetetlen volt a számomra, hogy mindezt, hogy merték így megtenni a lakosokkal. Azt hiszem, illett volna értesíteni az embereket a szolgáltatónak, vagy az önkormányzatnak. Bízom benne, a legközelebbi esetnél néznek majd bennünket annyiba, hogy jeleznek...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában