Állatvédelem

2023.11.28. 11:32

Sürgősen gazdit keres egy balassagyarmati cicának a macskavédő alapítvány (videó)

Felelős gazdát keres a Magyar Macskavédő Közhasznú Alapítvány egy balassagyarmati kiscicának.

Lukács Zsófia

Közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a gyáli központú, de önkéntesei révén az ország 27 városában aktív alapítvány, hogy egy gyarmati cicának sürgősen gazdára lenne szüksége.

– Kira fiatal, vélhetően egy év körüli, idegenekkel kissé tartózkodó, de ha megismer, akkor már csodakedves, láb körül tekergő, doromboló, elegáns cicalány. Bajban van, az utca állatbarát lakói által etetett senki cicája, forgalmas út mellett éli mindennapjait – fogalmazott az alapítvány a közösségi oldalán.

Kiemelték, hogy nem szeretnék, hogy ő is sok ott élő társához hasonlón az úton végezze, de helyhiány miatt sajnos ideiglenesen sem tudják elhozni őt.

– Ha te felelős gazdiként otthont tudnál adni neki, kérjük jelentkezz önkéntesünknél a 06 20/2740-845 telefonszámon. Kira Balassagyarmaton lakik, de Budapestig tudunk segíteni a szállításában – tette közzé a felhívást a Magyar Macskavédő Közhasznú Alapítvány.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában