Idősek napja

2023.11.01. 08:09

Nyolc idősek klubja kapott meghívást a hagyományteremtő ceredi rendezvényre

Rendhagyó módon, hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az idősek napját Cereden, amelyre a Salgótarján és Térsége Egészségügyi-Szociális Központja fenntartásában működő összes idősek klubjának tagjai és dolgozói, az intézmény vezetősége és a települések polgármesterei is meghívást kaptak.

Gulyás Edina

A ceredi faluház adott otthont a napokban az idősek napi programnak

Forrás: Beküldött fotó

A ceredi faluház adott otthont a napokban az idősek napi programnak, amire először hívták meg a Salgótarján és Térsége Egészségügyi-Szociális Központja fenntartásában működő nyolc idősek klubjának tagjait és dolgozóit, az intézmény vezetőségét és azon települések polgármestereit, ahol a klubok működnek.

A szépkorúakat dr. Fényszarusy Zsuzsanna, az intézmény igazgatója köszöntötte. A rendezvény jó hangulatáról Meggyes Csaba előadóművész és az egyházasgergei Aranycsapat gondoskodott, majd a klubtagok által előadott versek és köszöntők színesítették a délutánt. A legrégebbi tagokat emléklappal és ajándékcsomaggal köszöntötték. 

– A rendezvényt vacsorával és kötetlen beszélgetéssel zártuk. Reményeink szerint a kezdeményezés jó lehetőség és alkalom a klubjaink közötti kapcsolat megerősítésére – fogalmazott dr. Fényszarusy Zsuzsanna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában