Kutatás

2023.11.19. 15:03

Keresik a bátonyterenyei középiskola volt pedagógusait és munkatársait

Az iskola megalapításának 75. évfordulója alkalmából nosztalgikus találkozót tervez szervezni a volt kollégáinak a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium.

Veres Edina

Az oktatási intézmény közösségi oldalán osztotta meg, hogy keresik a régi munkatársaikat, azaz a valaha volt Fáy-s, Iszis, Zsinkós és MTH-s oktatókat, tanárokat, technikai és egyéb területen dolgozókat. Az ok nem más, minthogy a bátonyterenyei középiskola 75. éves, amely alkalomból az intézmény valamennyi valaha volt pedagógusát és egyéb állományú dolgozóját szeretnék vendégül látni a Fáyban. 

A bejegyzésből kiderül, hogy számukra egy kötetlen nosztalgikus találkozót kívánnak megszervezni a március végén várható iskolanaphoz kapcsolódóan. A posztban hozzátették: bíznak benne, hogy sikerül minél több volt kollégájukat felkutatni, akiknek visszajelzéseit az oktatási intézmény e-mail-címére várják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában