Madách 200

2023.11.03. 18:50

Irodalmi vetélkedőn remekeltek a salgótarjáni közgések

A salgótarjáni Nógrád Megyei Szakképzési Centrum (NMSZC) Táncsics Mihály Technikum diákjai a Madách 200 című irodalmi vetélkedő középdöntőjében szerepeltek eredményesen.

Angyal Eszter

A Kulturisták a középdöntőben is eredményesen szerepeltek

Forrás: Facebook

Fotó: NMSZC Táncsics Mihály Technikum

A Rákóczi Szövetség által október 21-23. között szervezett Madách 200 című irodalmi vetélkedő középdöntőjében is eredményesen szerepelt a Sándor Veronika, Saska Tamás, Oláh Dániel alkotta 12. D osztályos csapat – számolt be róla közösségi oldalán a salgótarjáni NMSZC Táncsics Mihály Technikum

Mint az a posztból kiderült, a Madách Imre születésének 200. évfordulója tiszteletére meghirdetett vetélkedő a Magyar Nemzeti Múzeumban zajlott, mely része volt a Gloria Victis nevű 1956-os emlékünnepségnek is. A salgótarjáni „Közgé” Kulturisták nevű három fős csapata az esemény keretében színházi előadáson, fáklyás felvonuláson, valamint koncerten is részt vehetett. A fiatalok szabadidejüket áldozták a vetélkedőre történő felkészülésre, valamint az azon való versengésre, a befektetett munka pedig eredményre is vezetett, amiért pedagógusaik is hálásak a fiataloknak a poszt szerint.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában