Nemzeti konzultáció

2023.11.21. 20:24

Gulyás Gergely a nemzeti konzultáció fontosságára hívta fel a figyelmet Gyarmaton (fotók)

Védjük meg szuverenitásunkat! címmel tartotta meg előadását Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Fidesz Balassagyarmati rendezvényén kedden este.

Lukács Zsófia

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter látogatott el Balassagyarmatra

Forrás: Nool

Fotó: Lukács Zsófia

 –Fél évvel vagyunk az európai parlamenti és az önkormányzati választások előtt és másfél évvel vagyunk az országgyűlési voksolások után, amelynek számtalan tanulsága volt. Egy országnak tennie kell azért, ha saját önazonosságát, szuverenitását meg akarja őrizni. Látjuk azokat a kísérleteket, amelyek külföldről akarnak befolyást szerezni Magyarországon. Úgy gondoljuk, nélkülözhetetlen az, hogy Magyarország polgárai dönthessenek a legfontosabb ügyekről külföldi befolyástól mentesen – fogalmazott Gulyás Gergely a nemzeti konzultáció fontosságára utalva Balassagyarmaton.

Az est folyamán  a legnagyobb jelentőséggel bíró kérdésekről esett szó a nemzeti konzultáció ügyében, amely a migráció, a családvédelem és a szuverenitás témakörét érinti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában