Adomány

2023.10.13. 14:47

Segítenek, és még gazdát is keresnek a macskáknak az Állati jó vasárnap résztvevői

Ismét „állati” jó lesz a vasárnap a megyeszékhelyen, a piac területén október 15-én.

Veres Edina

Segítenek az állatokon

Forrás: Nool.hu

Fotó: Illusztráció: Pexels

A Salgótarjáni Vásárcsarnok és Piac a Facebook oldalán számolt be arról, hogy ismét a kis kedvenceké lesz a főszerep a hét utolsó napján tartott Állati jó vasárnap című esemény során. A kisállat kiállítás és vásár mellett ezúttal is bolhapiac, ugrálóvár és ingyenes lovagoltatás vár az érdeklődőkre 6 órától délig. 

A szervezők emellett arra is felhívták a figyelmet a posztban, hogy a szokásos vásári hangulat mellett Paróczai Judit, a Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület tagja adománygyűjtést szervez a helyszínen. A tájékoztatás szerint szívesen fogadnak a cicák elhelyezéséhez megunt vagy feleslegessé vált felszereléseket, illetve takarításukhoz szükséges eszközöket, termékeket. Emellett a cicák egészségmegőrzéséhez, illetve esetenként kezeléséhez, továbbá a napi ellátásukhoz szükséges adományokkal is támogathatják az egyesület munkáját a segítő szándékú vásározók. A bejegyzésből az is kiderült, hogy a legnagyobb segítség az lenne, ha a börzére érkező kiscicák szerető gazdára találnának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában