Nool.hu podcast

2023.10.25. 11:31

Munkára fogtuk és mesét is írattunk a mesterséges intelligenciával Salgótarjánban (podcast)

Nem a mesterséges intelligencia fogja a munkádat elvenni, hanem az a kollégád, aki veled ellentétben tudja a mesterséges intelligenciát használni – vallja a salgótarjáni J.L. Seagull Alapítvány vezetője, Körmendy Éva.

Nool.hu

Körmendy Évával beszélgettünk

Forrás: Nool

A felnőttképzéssel foglalkozó szervezetük most olyan online tanfolyamokat indít, amely piacképes tudásra, a mesterséges intelligencia mindennapos használatára tanítja meg azokat, akik versenyben akarnak maradni.

A Hír FM és a Nool.hu közös műsorában a szerkesztő-riporter, Tarnóczi László ez alkalommal a salgótarjáni J.L. Seagull Alapítványtól jelentkezik, ahol a jövőbe, vagy máshol már nagyon is jelen lévő világba, a mesterséges intelligencia lelkébe láthatunk bele, s ahol most online kurzusokon azt tanítják, hogyan foghatjuk munkára, vagy akár saját családtörténetünk regényes megírására a mesterséges intelligenciát. Már sokszor nem is az a kérdés, hogy ez számunkra mennyire vonzó, hanem az, hogy lehet-e ennek ismerete hiányában a jövőben bárhogyan is boldogulni?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában