Kutyaszerelem

2023.10.21. 17:28

Kiakad a cukiságmérő! – megmutatták kutyáikat a salgótarjániak (fotók)

Ahogy beköszöntenek a fagyosabb napok, nem csupán a gazdik öltenek vastagabb ruhát, de kutyáikról is gondoskodnak. Fotóriporterünk körbejárta Salgótarjánt, ahol a derűs kutyatartók örömmel mutatták meg kedvenceiket a kamerának. Voltak ebek, amelyeket igazán divatos őszi szettbe bújtattak már.

Nool.hu

Fotóriporterünk Salgótarjánban találkozott boldog gazdikkal, akik örömmel mutatták be kedvenceiket

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

A gondos gazdák már most sokat tehetnek azért, hogy kedvenceik könnyebben átvészeljék a szélsőséges időjárást. Mint arról korábban beszámoltunk: a nógrádi szakemberek szerint meleg óllal, energiadús étkezéssel és kutyaruhával is segíthetjük mindennapjaikat. A szabadban tartott házi kedvencek szervezete a téli évszakhoz közeledve – bizonyos mértékig – fokozatosan felkészül a hidegre. A lakásban tartott ebek esetében ajánlott a kutyaruha beszerzése. Főként azért, mert az ő esetükben nem úgy zajlik a hideghez való alkalmazkodás, mint a folyamatosan kint tartott négylábúak esetében. Vannak olyan kutyák, amelyek fajtabeli adottságai is megkövetelik a hidegtől való fokozott védelmet. Ilyenek a rövid orrú, a ritka szőrű vagy éppen a mini típusú fajták.

Fotóriporterünk Salgótarjánban találkozott boldog gazdikkal, akik épp kutyáikat sétáltatták. Örömmel mutatták meg kiskedvenceiket is a kamerának, melyek között már akadt olyan négylábú, aki igazán divatos ruhában pózolt kollégánknak. Íme a képek, de vigyázat, mert kiakad a cukiságmérő!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában