Különleges tanévkezdés

2023.09.04. 21:12

Rendhagyó sulibulival indították a tanévet a bátonyterenyei középiskolások (fotók)

Teljesen rendhagyó módon telt az első tanítási nap a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégiumban.

Veres Edina

Többféle programot is kitaláltak

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

Az iskolában már hétfő reggelről szólt a zene, jelezve: elrajtolt az első sulistart buli. A diákok egy csoportja az udvaron aszfaltmontázst díszített, amelynek témáját az oktatási intézménybe járó osztályok, illetve a Fáy fennállásának 75. évfordulója jelentette. Ezzel egy időben a másik csapatba tartozó tanulók sportos és ügyességi feladatokban tették próbára rátermettségüket. 

Az iskola osztályfőnöki, illetve társadalomtudományi munkaközössége által megálmodott és életre hívott program színes foglalkozásokkal folytatódott. Ezt követően pedig az iskola volt diákja, jelenlegi segítő munkatársa Bangó Zsolt gondoskodott a rendezvény zenei aláfestésről, és a jó hangulatról. Végül Oláh Gergővel énekelhettek a Fáy-s tanulók, akik a nap zárásaként egy közös össztáncot lejtettek. Részletes tudósítással később jelentkezünk, addig is tekintsétek meg a nyitóbulin készült képeinket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában