Faluszépítés

2023.09.28. 12:15

Őszi dekorációkhoz várnak felajánlásokat Dorogházán

Őszi dekorációt, tököket, szalmabálát, színes terméseket gyűjtenek Dorogházán, az évszakhoz illő díszekkel varázsolják színesebbé, szebbé a falut.

Gulyás Edina

Faluszépítő, őszi dekorációhoz várja a felajánlásokat Dorogházán az önkormányzat – erről a település közösségi oldalán számoltak be. A bejegyzésből kiderül, hogy szalmát, tököt, terméseket, nem használt kosarakat, zsákokat, egyéb évszakhoz illő díszeket várnak. Azokat a polgármesteri hivatalhoz lehet bevinni. 

– A helyiek által felajánlott tárgyakból szerte a faluban egy nagyobb és több kisebb dekorációt állítunk össze, így varázsolva szebbé, színesebbé lakókörnyezetünket – tájékoztatta portálunkat Táboritáné Bata Georgina helyi közművelődési szakember. – A díszeken kívül azt is örömmel vesszük, ha saját házuk környékét dekorálják a lakók, de javaslatokat, jópofa ötleteket is szívesen fogadunk. 

Mint mondta, nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az évszaknak megfelelően a község parkjait és más köztereit rendbe tegyék. Tavasszal virágosítást tartottak, húsvétra és karácsonyra is díszítettek, valamint az Országfásítási programba is sikeren pályáztak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában