Jó reggelt!

2023.09.05. 11:22

Kicsik és nagyok

Egy amerikai idősek otthonában óvodát nyitottak, ezzel is közelebb hozva a kicsiket az idősekkel. Lászlók Judit újságíró kollégánk szerint ez egy remek kezdeményezés, az ő gondolatai a témában.

Lászlók Judit

Bár már hazánkban, sőt vármegyénkben is vannak kezdeményezések arra, hogyan lehetne a legfiatalabb és a legidősebb generáció tagjait közelebb hozni egymáshoz. Egy amerikai városban, azonban már jóval előttünk jár. A hírek szerint egy Seattle-i idősek otthonában óvodát nyitottak. 

Ennek köszönhetően pedig miden nap közös foglalkozásokon vehetnek részt a gyermekek és az idősek. A megható kezdeményezés mindkét félre rendkívül jó hatással van. Ráadásul az ötlet olyannyira megtetszett a szülőknek, hogy várólista alakult ki. 

Őszintén szólva, én is remeknek tartom, hogy ilyen formában közelítik az időseket és legkisebbeket egymáshoz, hiszen jómagam is sokat tanultam a nagyszüleimtől. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában