Libafesztivál

2023.08.12. 18:08

Szépségükkel hivalkodtak a hosszú nyakú szárnyasok a szurdokpüspöki Libafesztiválon (fotók)

Megannyi látogatót vonzott szombaton Szurdokpüspökibe a tizenötödik Libafesztivál.

Veres Edina

Idén sem maradhatott el a libaszépségverseny

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Az esemény kulturális műsorainak sorát már pénteken megnyitották, amikor is egy operaest keretében emlékezhettek meg a résztvevők a település szülöttéről, Radnai György Kossuth-díjas magyar operaénekesről. 

Szombaton a programok kora délután a hivatalos megnyitóval rajtoltak el, amely során elsőként Pintér Miklós Ervin polgármester köszöntötte a megjelenteket. Ezután Skuczi Nándor, a Nógrád Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, illetve Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője méltatta a községet és a rendezvényt, majd átadták a Szurdokpüspökiért emlékérmeket. 

A megnyitót követően a fesztivál kulturális műsorral, illetve az elmaradhatatlan libaszépségversennyel folytatódott. Az este során a fergeteges hangulatról előbb a Sógorok együttes, majd a Kerozin zenekar gondoskodik. Az eseményről később részletes beszámolót is hozunk olvasóinknak! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában