Sörfesztivál

2023.08.27. 08:46

Sörrel és koncertekkel köszöntik a szeptembert Balassagyarmaton

A háromnapos SzeptemBEERfeszten kulturális, szórakoztató és zenei programok mellett a kiváló sörmárkák ízei hozzák el az igazi sörfesztivál hangulatot a Palóc ligetbe szeptember második hétvégéjén.

Lukács Zsófia

Pénteken 17 órától gasztropavilonok, cseh és kisüzemi sörök, sültkolbászok, hamburgerek várják a látogatókat, akik 18 órától a Bourbon Folks, majd a Third Planet koncertjét láthatják és Alter Discoban bulizhatnak Tobival 21 órától. Eközben 19 órától sörivó játékokkal is készülnek a szervezők.

Szombaton 15 órától játszótér, mini vidámpark és vásári forgatag lesz a Palóc ligetben, 17 órától gólyalábas felvonulást és produkciót láthat a közönség, majd sörivó játékokon és Corn Hole vetélkedőn mérettethetik meg magukat az érdeklődők. Este 19 óra 40 perctől a Quack zenekar koncertje és a Best of Pool Cafe jön a legnagyobb slágerekkel.

Vasárnap is folytatódnak a gyerekprogramok: 15 órától az Inspirál cirkuszközpont játszóházban próbálhatják ki a kicsik a zsonglőreszközöket és több trükköt is eltanulhatnak. 17 órától sörivó játékok, majd az Alternatíva 10 éves jubileumi koncertjére, végül 19 órától a Crazy Little Queen tribute band koncertjére bulizhatnak a sörkedvelők. A rendezvény ingyenesen látogatható. Eső esetén a rendezvény helyszíne a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában