Előadás

2023.08.03. 10:35

Pajzán mese elevenedik meg a mátraalmási színpadon

Gulyás Edina

A megszokottól eltérően nem táncházzal várják a helyieket Szuhán a Mátrai vigasságok elnevezésű programsorozat következő állomásán. Szórakoztató előadást láthatnak az érdeklődők a mátraalmási falurész szabadtéri színpadán.  Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Mátrai Vigasságok elnevezésű jó hangulatú délutánt augusztus 5-én, szombaton, 15 órától. Ahogy az elmúlt időszakban, úgy ez alkalommal is a Mátra Barátainak Polgári Egyesülete szervezi meg a  jó hangulatú programot, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával. 

Az előző délutánok alkalmával táncházba várták a helyieket, azonban ezúttal a Lopótök, avagy a Mari nem olyan című szórakoztató előadást láthatják. A helyszín is változik, most szombaton a mátraalmási falurészen lévő szabadtéri színpadnál tartják meg a programot. Arra elsősorban felnőtteket várnak, mivel pajzán mesét mutat be a Széki Muslincák Színjátszó Csoport. Az előadás ingyenes. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában