Nagy Ipoly-takarítás

2023.08.12. 19:24

Nagy Ipoly-takarítás: ötvenen szedték a szemetet a gyarmati partszakaszon szombaton (fotók)

A napokban zajlik a Nagy Ipoly-takarítás, szombaton ötven önkéntes szedte a szemetet a balassagyarmati partszakaszon, Dejtártól egészen Őrhalomig.

Lászlók Judit

Szombaton reggel Balassagyarmaton a kamionparkoló melletti híd lábánál gyülekeztek az önkéntesek, hogy Dejtártól Őrhalomig megtisztítsák a hulladéktól az Ipoly partját. Hozzájuk csatlakozott Balla Mihály, a térség országgyűlési képviselője, Bablena Ferenc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) Nógrád vármegyei elnöke és Csach Gábor, a város polgármestere is.

A napokban zajlik a Nagy Ipoly-takarítás
Fotó: Fürjes Béla / Forrás: Nool

Frankó Viktória, balassagyarmati önkormányzati képviselő és egyben a kezdeményezés térségi koordinátora portálunknak elmondta: nagyon örül annak, hogy idén is részt vett a környezetvédelmi akcióban a szülőkből és gyermekekből álló Úszni Jó csapat, valamint a Napsugár Nyugdíjas Klub több tagja is.

A hulladékgyűjtés végén ebéddel várták az önkénteseket az Ipoly-parton, amit Maczó László, Bér polgármestere ajánlott fel a résztvevőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában