Civilek

2023.08.17. 12:21

A helyi közösségi élet fellendítéséért alakult csoport Nemtiben

Nemtiben élő, a faluért, annak közösségi életéért tenni akaró civilekből alakult csoport, amihez bárki csatlakozhat a településről.

Gulyás Edina

Virágosítás, faluszépítés is szerepel a nemtiek tervei között

Forrás: Shutterstock | Illusztráció

A Nemti Kaláka Csoport a közelmúltban alakult meg azzal a céllal, hogy különböző programokkal pezsdítsék fel a helyi közösségi életet. Emellett a falu rendbetételéért, virágosításáért is folyamatosan tesznek a tagok, akik a községben szervezett rendezvényeket saját maguk által összeállított előadásokkal teszik színesebbé. Felléptek már a farsangi mulatságon, a nyári retró diszkóra is készültek és az őszi Márton-napon is színpadra lépnek majd. 

– A csoport keddenként 17.30 és 18.30 között tartja foglalkozásait a civilházban, ahol tánccal, edzéssel, beszélgetéssel töltjük az időt – tájékoztatott Kaszás Ivett, helyi közművelődési szakember, hozzátéve: – Mindezek mellett arról ötletelünk, hogy mivel lehetne a falu közösségi életét fejleszteni. További tagok jelentkezését várjuk, bárki csatlakozhat csapatunkhoz, akik szeretnének egy jó közösségben tenni a településéért. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában