Tudáspróba

2023.07.04. 12:28

Rekordszámú dicsérettel zárták a bátonyterenyei tanulók az ágazati alapvizsgákat

Sikeresen teljesítették a napokban a közszolgálati-rendészeti alapvizsgát a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium diákjai.

V. E.

Büszkén mutatják okleveleiket a végzős diákok

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook

Az oktatási intézmény közösségi oldalán számolt be arról, hogy a 10/A osztályos tanulók sikeres közszolgálati-rendészeti ágazati alapvizsgát tettetek. Mint írták, az egész délelőtt során bizonyított tanulói kitartás, szorgalom, felkészültség alaposság, illetve a hibátlanul kivitelezett menetgyakorlat láttán a szakmai vizsgabizottság szava – és lélegzete – is elakadt.

– A napokban minden diák sikeres, az elnöki dicséretek és elismerések számában rekordot döntő közszolgálati-rendészeti alapvizsgát tett. Vizsganapunk az írásbeli, komplex feladatsor megoldásának tanulói elmét tornáztató indításával startolt, majd az izmokat és az erőnlétet dolgoztató önvédelmi és testnevelési gyakorlatok bemutatásával zárult – olvasható a bejegyzésben, amelyből az is kiderült, hogy a szituációs vizsgán például türelmetlen buszsofőr, tolakodó idős hölgy vagy védelmező úszómester bőrébe bújtak a tanulópárok.

Gyakorlati feladatok is vártak a fiatalokra
Fotó: Facebook / Forrás: Nool.hu

A poszt zárásaként végül hozzátették: a sikeres próbatétel után természetesen a fiatalok számára is elindult a vakáció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában