Szórakozás

2023.07.03. 14:11

Lézerharc is lesz a kétbodonyi családi pikniken

Az Együtt Kétbodonyért Közhasznú Egyesület szervezésében tartanak egész napos pikniket július 8-án, szombaton a nyugat-nógrádi községben.

Hegedűs Henrik

Lézeres lövészet

Forrás: Nool.hu illusztráció

Fotó: Raffael Veronika

A délelőtti programok központja a Cserhát Erdei Iskola horgásztava. Itt már reggel hétkor elkezdődik a pecások halfogó versenye, míg kilenc órától egy kellemes sétára invitálják az emberek a falu közepén található presszótól a tóhoz – az idősebbek számára, akiknek megterhelő lenne a gyaloglás, az önkormányzat buszjáratot biztosít. A kiérkezőknek a szervezők tíztől egy kedélyes kincskereső hadműveletet rendeznek.

Délután a piknik áttelepül a művelődési ház árnyas parkjába. Az udvaron kisebbek és nagyobbak délután háromtól ádáz lézerharcot vívhatnak, kiépített pályán „az utolsó leheletig”. Hasonlóképpen bárki kipróbálhatja a gumiköteles trambulint, míg 17 órától Játszik a Bodony címszóval családi csoportos activity-vetélkedő keretében mutathatják meg a résztvevők ritka ötletességüket. A napot este nyolctól szabadtéri bál zárja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában