Vakáció

2023.07.27. 09:59

Gyermektábort szervezett a művelődési központ Bátonyterenyén

Az elmúlt évek hagyományának megfelelően idén is egy hetes nyári tábornak ad otthont a bátonyterenyei művelődési központ. A vakáció idején egy helyi cég munkatársainak gyermekeit táboroztatják az intézményben.

Gulyás Edina

Számos program színesítette a tábor programját

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook

Öt napon át biztosítanak tartalmas kikapcsolódást azoknak a gyerekeknek, akik szülei az egyik bátonyterenyei cégnél dolgoznak. Maruzs-Molnár Ágnes, a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. ügyvezetője arról tájékoztatott, hogy a nyári szünidő idején több tábornak is helyet biztosítanak. 

Mivel a szóban forgó vállalkozással jó kapcsolatot ápolnak, így évek óta úgy segítik az ott dolgozókat azzal, hogy néhány napra biztosítják gyermekeik felügyeletét.

Pihenőt tartanak a táborozó gyerekek
Fotó: Facebook / Forrás: Nool.hu

– Természetesen a hét folyamán a fiatalok sem unatkoznak, számos színes programmal készülünk. Az első nap az ismerkedéssel telt és felsétáltunk a Sulyom-hegyi kilátóhoz is. A polgármesteri hivatalban folyó munkába is betekinthettek a táborozók, akik vetélkedőn gyarapították tudásukat és ügyességüket. Ez utóbbiban a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság, az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, valamint a Bátonyterenye Városi Egészségügyi, Szociális és Gyermekjóléti Központ is közreműködött – fogalmazott Maruzs-Molnár Ágnes. 

Mint mondta, a héten további érdekes programok várják még a gyerekeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában