Program

2023.07.13. 14:18

Felpörgeti a Jenő-nap hangulatát az Irigy Hónaljmirigy

Július 15-én, szombaton rendezik meg a hagyománnyá vált Jenő-napot a Szent István parkban.

Lászlók Judit

A jó hangulatot a sztárfellépő csapat biztosan megalapozza

Forrás: Facebook/Irigy Hónaljmirigy

Diósjenő önkormányzata a közösségi oldalán adta hírül, hogy a program 10 órakor kezdődik egy gyermekdarabbal a Tihanyi Vándorszínpad előadásában, majd a látogatók részt vehetnek egy szabadtéri fitneszórán. Utána megnézhetik a dr. Göllesz Viktor Intézet lakóinak jelnyelvi műsorát. 

A Jenő-Nap hivatalos megnyitója 15 órakor lesz, amelynek keretében díjakat adnak át, illetve kihirdetik a süteménysütő-verseny eredményeit. A felhívásban a szervezők kiemelték, a versenyre egy tálca süteménnyel lehet nevezni, amelyet zsűri értékel. Az első három helyezett díjazásban részesül. A sütemények leadására szombaton 13 órától 14 óra 30 percig lesz lehetőség. Az eseményen köszöntik az 50 éve házasságot kötött párokat és a berlini speciális olimpián ezüstérmet nyert női focicsapat diósjenői tagjait is. 

A megnyitót zenés nosztalgia műsor követi, majd fellép Gubik Petra és Kocsis Dénes, a Budapesti Operettszínház művészei, a Pedrofon és az Irigy Hónaljmirigy. Az éjfélig tartó mulatság további jó hangulatáról Dj-Pcee gondoskodik majd. A rendezvényt továbbá számos kísérő program is övezi majd. Ezek közé tartozik egyebek mellett a játszóház, a kirakodó vásár, az ugrálóvár és a népi ügyességi játékok. Emellett támogatójegyért cserébe a civil szervezetek által főzött ételek megkóstolására is lesz lehetőség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában