Értékelés

2023.07.04. 08:18

Eredményes évet zárt a pásztói általános iskola

Számot vetett az intézmény az idei tanévben végzett munkájukról és arra a megállapításra jutottak, hogy sikeres évet zártak – közölte a Zsigmond Király Általános Iskola közösségi oldalán.

N. O.

Tanévzáró értekezlet keretében számot vetettek az idei tanévben végzett munkánkról

Forrás: Zsigmond Király Általános Iskola Facebook oldal

Mint arról beszámoltak, tanítványaik 95 százaléka teljesítette a tanév követelményeit, közülük 190 diák kitűnő bizonyítványt vihetett haza.

Hozzátették: gazdag rendezvénysorozattal biztosították továbbá a tanulók érdeklődésének megfelelő kikapcsolódás, művelődés, valamint sportolás lehetőségét. Az Országos Kompetenciamérés adatai alapján pedig az iskola matematikából, szövegértésből, természettudományokból és mindkét idegen nyelvből is országos szinten, sőt több esetben afelett teljesített.

Az intézmény arra is kitért, hogy az ott zajló tehetséggondozó munkát fémjelzi, hogy a tanulók közül 367-en képzőművészeti országos első helyezést értek el, 102 diák sportoló tanuló dobogós helyen végzett a megyei sportversenyeken, ráadásul egy csapat országos helyezést kapott a diákolimpián. Ezen túlmenően 119 diák a megyei tanulmányi versenyeken dobogós helyezést szerzett, 57-en pedig a tanulmányi versenyek országos díjazottjai lettek.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában