Látogatás

2023.07.21. 14:38

Az országos kórház-főigazgató tett látogatást a salgótarjáni és a balassagyarmati intézményben

Az országos kórház-főigazgató, Jenei Zoltán, valamint a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház és a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet menedzsmentje munkamegbeszélésen vettek részt szerdán. A látogatás alkalmával Jenei Zoltán megtekintette a nemrégiben átadott, új onkológiai központot is – tudtuk meg a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház tájékoztatásából.

Gerhát Karina

Az országos kórház-főigazgató körülnézett a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház onkológiai központjában is

Forrás: Beküldött fotó

Fotó: Gyurkó Péter

A megbeszélésen, amelyen dr. Szabó Géza, a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház főigazgatója, dr. Tóth Judit, a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet főigazgatója, valamint a két intézmény vezetősége vett részt, áttekintették a megyei irányítást és ellátást érintő kérdéseket.

Ezután az országos kórház-főigazgató látogatást tett a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház onkológiai központjába is, amely 17,4 milliárd forintos kormányzati támogatással, 3300 négyzetméteren épült meg és idén áprilisban kezdte meg működését. Ezt követően a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet részlegein kísérték végig a főigazgatót az intézmény munkatársai, bemutatva a kórház főbb működési területeit. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában