Vakáció

2023.07.16. 09:01

A játékról szól a nyári nap a mátranováki művelődési házban

Móka és kacagás, valamint játékos programok várják a gyerekeket a mátranováki művelődési házban.

Előkerül a saját készítésű társasjátékok is, lesznek vetélkedők, kvízek és ügyességi feladatok

Forrás: Nool.hu illuszráció

Fotó: Viszló Balázs

Egy önfeledt napot tölthetnek el az óvodás és általános iskolás gyerekek a Május 1. Művelődési Házban Mátranovákon július 21-én, pénteken. Maruzsné Répás Lilla, az intézmény vezetője arról számolt be, hogy nem csak a fiataloknak szeretnének kedveskedni a színes programmal, a szülők válláról is igyekeznek levenni a gyermekek elhelyezésének gondját a nyári szünet napjaiban. 

– Jó hangulatú, közös játékra készülünk délelőtt 9 és 14 óra között. Kézműves foglalkozás keretében nyári díszeket készítünk, de előkerül a saját készítésű társasjáték is, vetélkedők, kvízek és ügyességi feladatok is szerepelnek a nap programjai között – fogalmazott a szervező. – Szendvicsebéd, frissítők és rágcsálnivaló is várja a gyerekeket. 

A részvétel ingyenes, azonban arra előzetes jelentkezés szükséges. Ezt július 18-ig tehetik meg az érdeklődők személyesen, vagy messenger üzenetben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában