Program

2023.06.15. 12:01

Harmadszor emlékeznek fesztivállal Cserje Zsuzsa színésznőre Terényben

Cserje Zsuzsa emléke előtt tisztelegve immár harmadik alkalommal rendezik meg a Cserje Emlékfesztivált Terényben. Változatos programokkal készülnek.

L. J.

Cserje Zsuzsára emlékeznek

Forrás: Beküldött fotó

A szervezők a közösségi oldalukon adták hírül, hogy a Pro Jugendstil Fiatal Művészekért Alapítvány Cserje Zsuzsa emléke előtt tisztelegve immár harmadik alkalommal rendezi meg a Cserje Emlékfesztivált. Idén június 16-18. között színházi élményekkel, koncertekkel, ingyenes programokkal és közösségi fesztivállal várják az érdeklődőket Terényben. 

A programokat a gombamúzeum, a tájház, az Akol Pajta és Amphiteatrum, az szabadtéri színpad, valamint az Életfa Permakultúra Pajta környékén rendezik meg. Emellett a szervezők arra is felhívták a figyelmet, hogy a fesztivál a környezetvédelem és fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve ökobarát lesz, ezért arra kérnek minden résztvevőt, hogy vigyenek magukkal saját evőeszközt, poharat és tányért is. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában