Verseny

2023.06.25. 19:15

Erdélyi versenyen lépett deszkákra a karancsaljai tánccsoport

A karancsaljai Havanna Senior Tánccsoport már számos fellépést és sikeres versenyt maga mögött tudhat. Talán az egyik legnagyobb eredményük, hogy a Magyar Látványtánc Sportszövetség versenyén tavaly Európa-bajnokok lettek.

G. E.

 A közelmúltban pedig az Országos Bajnokságról aranyéremmel tértek haza.  A csapat a hétvégén Erdélyben, a Dance Smart Kupán indult, ami komoly megmérettetés a tánccsoport számára. 

– Rendkívül rangos nemzetközi zsűri előtt kell bizonyítanunk ezen a rendezvényen – fogalmazott a verseny előtt Tóthné Bucsek Ildikó, a tánccsoportot működtető Karancsaljai Rozmaring Nyugdíjas Egyesületet elnöke. – Nagy megtiszteltetés mindannyiunk számára, hogy Magyarországot, Nógrád megyét és kicsi falunkat, Karancsalját képviselhetjük a megmérettetésen. 

Hozzátette: A táncosok keményen készülnek a következő kihívásra is, ugyanis június 30-án Európa-bajnoki címüket indulnak megvédeni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában