Balla Mihály a 2-es út ütemszerű fejlesztéséhez számít Novák Katalin közbenjárására

Az M2-es út ütemterv szerinti fejlesztése, valamint az infrastrukturális beruházások is témái voltak a mai alsópetényi köztársasági elnöki egyeztetésnek.

G. E.

A nehézségekről is szó esett a Novák Katalinnal történt egyeztetésen

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Nem csak a jóról, hanem a nehézségekről is szó esett a Novák Katalinnal történt egyeztetésen. Elhangzott, hogy nagy lehetőségek vannak a szabadidős, rekreációs fejlesztésekben. Azonban az infrastrukturális hálózatban merülnek fel problémák is.

– Személy szerint az M2-es úttal kapcsolatban vetettem fel: örülnék, ha tartani lehetne az ütemtervet annak fejlesztésével kapcsolatban, hiszen a 2-es út leterheltsége gondokat okoz a megye nyugati részén. Abban kértem Novák Katalin segítségét, hogy a fejlesztések ütemesen haladjanak – tájékoztatta portálunkat a megbeszélést követően Balla Mihály országgyűlési képviselő.

Hozzátette: felvetődött egy belső perifériás probléma is. Budapest közelsége miatt sokan telepednek le Nógrádban. Örvendetes, hogy a különböző kormányzati támogatásokat, mint a falusi CSOK, vagy a babaváró hitel, kihasználva egyre többen választják a kisebb településeket, így nő azok lakosságszáma. Ez a tendencia azonban az óvodák, iskolák és más közintézmények fejlesztésének igényét is maga után vonja. Bízunk abban, hogy mindezek megoldásában számíthatunk az elnök asszony támogatására.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában