Verseny

2023.05.06. 15:32

Zeneirodalmi versenyen végeztek az élen a tarjáni diákok

Az elmúlt időszakban újabb sikereket értek el a salgótarjáni Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskola tanulói.

P. K.

A zeneirodalmi sem fogott ki a tanulókon

Forrás: Facebook/Váczi

Az intézmény Facebook-oldalán adta hírül, hogy a karancslapujtői tagintézményükben megrendezett zeneirodalmi vetélkedőn is bizonyítottak növendékeik. Mint írták: a Cantata nevet viselő csapat második helyen végzett, melyet Józsa Rebeka, Tóber Zoé, Sándor Csenge és Sándor Kincső erősített. Az első helyet szintén az iskola növendékeiből álló Toccata nevű csapat szerezte meg Hurják Fruzsina, Gonda Réka, Németh Réka és Vanó Zétény részvételével. A gyerekek felkészítését Lévárdi Veronika és Nagy Marianna művésztanárok segítették.

Énekversenyen is bizonyítottak

Szintén a tarjáni zeneiskola osztotta meg közösségi oldalán, hogy a nemrégiben Balassagyarmaton életre hívott IV. Keönch Boldizsár Énekversenyen intézményük magánének szakos diákjai mérették meg magukat. Az eseményen Somoskői Jázmin harmadik helyen végzett, míg dicséretben Kékesi Dzsesszika és Vanó Zétény részesültek. Sikeresen szerepelt még a kihíváson Mede Jázmin, Kunyu Viktória Mária és Hurják Fruzsina is. A versenyen továbbá felkészítő tanári elismerést kapott Makainé Simon Katalin, míg zongorakísérői dicséretet Matuz Csilla vehetett át.

Sikereket értek el a gyarmati énekversenyen is
Forrás: Facebook/Váczi

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában