Mézédes nap

2023.05.08. 10:52

Kaptárként zsongott az aula: minden a méz körül forgott a bátonyterenyei középiskolában

Mézédes napot tartottak a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégiumban a közelmúltban.

V. E.

Díszes mézeskalácsokat és virágos-méhecskés hűtőmágneseket készítettek a tanulók

Forrás: Beküldött fotó

Az oktatási intézmény közösségi oldalán osztotta meg, hogy egy mézédes, dinamikus, alkotó, ízes Fáy-napot tartottak a közelmúltban. Mint írták: az esemény ideje alatt szinte kaptárként zsongott az aula: virág formájú mézes kenyér és csemegék, napsárga dekorációs virágözön és DJ Davig „pergető” lendületes ritmusai fogadták a csengőszóra kirajzó, fekete-sárga dresszkódú diákok hadát.

– Díszes mézeskalácsokat és virágos-méhecskés hűtőmágneseket készítettek tanulóink a „Mézműves” nevet viselő hangulatos foglalkozáson. Szárnyalt a kreativitás az óriási méhet rejtő puzzle kirakásakor és zümmögtek az okos gondolatok a feladványok megfejtését kutatva – olvasható a bátonyterenyei középiskola bejegyzésében, a megosztott képek tanúsága szerint pedig a diákok lelkesen vettek részt a Mézédes Fáy-napon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában