Nool.hu videó

2023.05.02. 19:50

Így szól 2023-ban Krisz Rudi és a V-Tech Homokba rajzolt és írt szerelem című slágere (videó)

Két szuper retro sztár, Krisz Rudi és a V-Tech zenekar frontembere, Kefir is Salgótarjánban majálisozott idén, s mindketten előadták majdnem azonos című slágereiket is.

Angyal Eszter

Kefir (balra) Homokba írt szerelem és Krisz Rudi Homokba rajzolt szerelem című dalát is hallhatta a tarjáni közönség

Forrás: Nool

Fotó: Angyal Eszter

Talán kétségtelen, hogy az 1990-es és a 2000-es évek két legtöbb női szívet elrabló férfi előadója Krisz Rudi, valamint a V-Tech frontembere, Kefir voltak Magyarországon. A két egykori szívtipró után mára már maximum csak vágyakozhatnak a hölgyek, hiszen Krisz Rudi édesapa lett, Kefir pedig megnősült és mindketten boldogok magánéletükben. A retróláz azonban javában tombol, melynek ők is szerves részesei, május 1-jén ráadásul a salgótarjáni közönség abban a szerencsés helyzetben volt, hogy mindkettejükkel találkozhatott a Dolinkában.

A két tinibálvány máig népszerű slágereket tudhatnak magukénak. Ki ne fújná kívülről Krisz Rudi Egy pillanat itt maradt, vagy például a Keresem a szót című dalát, de a V-Tech Vele minden jó, vagy az Ének az esőben című jól ismert szerzeményeit is betéve tudja szinte mindenki. Krisz Rudi és Kefir emellett két hasonló című slágert is magukénak tudhatnak: míg előbbi a Homokba rajzolt szerelem, utóbbi előadó a Homokba írt szerelem című dalokkal ostromolta évekig a slágerlistákat.

Salgótarjánban május 1-jén mindkét nótát hallhatták a majálisozók, mi pedig megörökítettük nektek, hogy hogyan szól 2023-ban a két szerelmes nóta:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában