Oklevél

2023.05.26. 11:14

Gulyás Gergely emléklapot nyújtott át két Nógrád vármegyei járási hivatalvezetőnek is

A Bátonyterenyei- és a Pásztói Járási Hivatalvezetője is emléklapot vehetett át a közelmúltban Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől.

Gulyás Edina

Két Nógrád vármegyei járási hivatalvezető is emléklapot vehetett át Gulyás Gergelytől

Forrás: Nógrád Vármegyei Kormányhivatal

Két Nógrád vármegyei járási hivatalvezető is emléklapot vehetett át Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől a járási rendszer újjáalakításának 10 éves évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen – adta hírül közösségi oldalán a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal

Mint arról beszámoltak, az 1983-ban megszüntetett járási rendszert 2013-ban, a kor igényeihez igazodva, modern formában állította vissza a kormány. Ebből az alkalomból országos járási hivatalvezetői értekezletet tartottak, amelyen a főispánok és a kormányhivatalok főigazgatói is részt vettek. 

Azok a hivatalvezetők, akik a járások újraindulása óta betöltik ezt a pozíciót, emléklapot vehettek át a minisztertől. A hat Nógrád vármegyei járás közül kettő hivatalvezetője – Imreh Erika, a Bátonyterenyei Járási Hivatal és Zsiga Tamás, a Pásztói Járási Hivatal – kapott elismerést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában