Botrány

2023.05.15. 18:08

Felháborodtak a nógrádiak: állapotosan ugrált a kórházi ágyon G.w.M felesége

Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermeke május 11-én született meg: a terhesség utolsó pillanatairól azonban a rapper egy olyan videót töltött fel a TikTokra, ami finoman szólva is erős indulatokat váltott ki a nógrádiakból is.

Gubányi Patrik

Mint ahogyan tegnap este az Origo.hu cikkében is olvasható volt: nem unatkozott a kórházban G.w.M és Kulcsár Edina: a szülés előtt rendkívül jól érezték magukat, olyannyira, hogy táncra is perdültek. Hozzátették, hogy a rapper egy TikTokra feltöltött videót osztott meg követőivel, a felvételen Edinával táncolnak, fel-le ugrálva az ágyról.

A bejegyzés futótűzként terjed azóta is az összes közösségi média felületen: szinte kivétel nélkül mindenkit felháborított, ez alól a nógrádiak sem kivételek. A portál cikkét mi is megosztottuk Facebook-oldalunkon, a kommentek rövidek, de velősek voltak: gusztustalan, gáz.

Ennek apropóján több helyit is megkérdeztünk, mit gondolnak a felvételről, azonban a vélemények nem sokszor ütköztek egymással. 

Radványi Évának csalódást okozott Edina, ugyanis nem gondolta, hogy az ex-szépségkirálynő ennyire felelőtlen. Mint mondta: szánalmas. – Szülés előtt nyugalom kell, nem hinném, hogy a picinek annyira jól esett az ugrabugrálás. Ebben az áldott állapotban a gyermek világrajövetele a legfontosabb. Szegény még meg sem született, de már akkor reklámozták őt, ezzel szerezve fokozott figyelmet maguknak, szánalmas – jegyezte meg a salgótarjáni nő.

– Nekem viccesnek tűnt, arra jó, hogy mindenki rajtuk csámcsogjon – ecsetelte Szabó Mona. Rámutatott: a szülés szentségét csak felhasználják arra, hogy a középpontban lehessenek. Amennyiben természetes úton jön a gyermek, az nem vicces, inkább fájdalmas. Én nem perdültem volna táncra se előtte, se utána. Hozzátette,: a médiában ez jó lehet, hiszen jelentősen megosztja a társadalmat. 

Kövendi-Sándor Alexa is volt már állapotos, de elmondása szerint eszében sem jutott volna ilyen tartalmat feltöltenie magáról. – Úgy gondolom, hogy nem illik a terhességgel reklámozni magát az embernek, hiszen ez annyira intim állapot, hogy csak a szűk családi körre tartozik. Ennyire küzdeni azért, hogy minden lap róluk írjon, az borzasztó, mert már úgy látszik, semmi sem szent. De mi lesz később?! – osztotta meg gondolatait Alexa.

– Szerintem csak ki akar tűnni a tömegből, mert tudja, hogy ez nem szokványos dolog – véleményezte Janák Tünde. – A szülés és a szülőszoba szerintem egy intim szféra. Úgy gondolom, nem kellene ilyen nagy felhajtást köríteni ennek. A szeretet, a vonzalom, az egymás iránti és a leendő gyermek felé való tisztelet a legfontosabb, sajnos úgy látszik ebben a videóban, hogy számukra nem.  Nekem ez túl sok, nem fér bele szinte semmi belőle, viccet csinálnak magukból – hangoztatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában