Ünnep

2023.04.09. 19:48

Fergeteges programkavalkáddal várta a húsvéti nyuszi Eresztvénybe a családokat (fotók)

A Tarjáni Tavasz programsorozat keretében szervezték meg vasárnap Eresztvényben a Húsvéti zsongás elnevezésű rendezvényt, amelyre sok család kilátogatott. Az eseményen profi buborékshow, vetélkedő és arcfestés is várta a gyermekeket.

G. P.

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. idén is megrendezte népszerű ünnepi eseményét, a Húsvéti zsongást, amelyre szép számmal érkeztek látogatók húsvét vasárnapján Eresztvénybe. A programpaletta igencsak változatos volt, hiszen a családi vetélkedőktől a profi buborékshow-ig megtalálhatták a kedvükre valót a helyszínre érkezők.

Balogh Katalin, a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft.  ügyvezető igazgatója portálunknak elmondta: nagy öröm számukra, hogy ilyen sok érdeklődőt vonzottak Eresztvénybe, hiszen ez is mutatja, hogy jól dolgoztak a szervezésen. A résztvevő családok többek között egy játékos húsvéti vetélkedő keretében mérhették össze tudásukat, amely nagyon izgalmas és szórakoztatónak bizonyult. Ezen felül a lurkók húsvéti köntösbe öltöztetett népi játszóparkban szórakozhattak, de kézműves foglalkozásokon is bemutathatták kreativitásukat és ügyességüket. 

Nagy érdeklődésre tett szert az arcfestés, a csillámtetoválás és a Buborék Show, utóbbihoz profik segítségét kérték, akik elkápráztatták a kicsiket és nagyokat egyaránt. 

Balogh Katalin hozzátette: mindezeken túl a gyerkőcök Nyuszi Zumbán is ugrabugrálhattak Oravecz Zsuzsanna oktatóval, majd Kecskeméthy Lilla zenés műsorát követően locsolóvers mondásban tehették próbára magukat. A rendezvényen a kedvezőtlen időjárás miatt a kisvonat nem közlekedett.

 

Címkék#húsvét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában