Helyi közélet

2023.03.01. 16:23

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense beszélt az orosz-ukrán háború hatásairól a megyei vállalkozóknak

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (NKIK) kedden délután folytatta a nagy múltú Kamarai beszélgetések című rendezvénysorozatát.

Veres Edina

dr. Kaiser Ferenc egyetemi docense tartott előadást az orosz-ukrán háború világra gyakorolt hatásával kapcsolatban

A programot a megye vállalkozói és cégvezetői számára szervezik meg rendszeresen a szakmai együttműködés elmélyítése érdekében. 

A Tarján Vendéglő és Rendezvényházban akárcsak korábban, úgy ez alkalommal is elsőként dr. Tordai Péter, az NKIK elnöke köszöntötte a megjelenteket, akik a program folytatásában egy megyei vállalkozás, név szerint az Elektromont Kft. tevékenységét ismerhették meg Medgyesi József ügyvezető igazgató tolmácsolásában. Ezután dr. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karának egyetemi docense tartott előadást az orosz-ukrán háború Európára és a világra gyakorolt hatásával kapcsolatban. 

A docens egyebek mellett szót ejtett a háború gazdasági vonatkozásairól, például a gabonát vagy épp az energiahordozókat érintően. Az előadás végén dr. Kaiser Ferenc a résztvevők által megfogalmazott kérdésekre is válaszolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában