Szórakozás

2023.02.10. 15:01

Kihirdetik a legszebb álarcok készítőit a vizslási mulatságban

V. E.

Farsangi mulatságot szervez a vizslási Bóbita Óvoda a település lakosai részére szombat délután.

Sándor József polgármester elmondta, a kultúrházba szervezett eseményen az óvodások és az általános iskolások számára is tartanak jelmezversenyt, de egyéni és családi kategóriában is hirdetnek majd nyerteseket a maskarások között.

– Könyvtárunk idén is meghirdette hagyományos álarckészítő-versenyét több – óvodás, általános iskola alsó és felső tagozat, valamint középiskolás – korcsoport részére. Az alkotásokat máig adhatják le a gyerekek a település polgármesteri hivatalában. Az eredményekre a szombati farsangi mulatság idején derül fény. Az óvodások emellett a jövő hét folyamán éltetik majd a télűzés hagyományait is, így saját programjaik között kiszebábut is égetnek – sorolta Sándor József.

Hozzátette: a farsangi jelmezversenyek mellett zsákbamacska, a szülők és az önkormányzat felajánlásainak köszönhetően tombola, valamint zenés-táncos mulatság színesíti majd a szombati programot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában