Különlegesség

2023.02.11. 11:59

Kelet-Nógrád új zenélő útja az Ismerős Arcok slágerét játszhatja

Kelet-Nógrádban épülhet meg Magyarország harmadik zenélő útja – tájékoztatta portálunkat Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője.

Nagy Orsolya

Becsó Zsolt elmondta: a kezdeményezés a programtervük része volt, amelyet most sikerül megvalósítani.

– Több variáció is felmerült. Az volt a kérésünk, hogy mindenképp megyei úton jöjjön létre. A Jobbágyi és Salgótarján közötti szakasz valamelyikén alakítják majd ki a szakemberek. Azt azonban még hivatalosan nem lehet tudni, hogy pontosan melyiken – közölte Becsó Zsolt.

Hozzátette: közös döntés született arról, hogy az Ismerős Arcok Nélküled című slágerének egy részletét hallhassák majd a sofőrök. A beruházás pedig még az idén megvalósulhat, amelynél külön kérés volt, hogy mindenképpen a megyébe befelé vezető úton jöjjön létre.

Az országgyűlési képviselő szerint csak emiatt is sokan eljöhetnek a jövőben szűkebb hazánkba, s ha már itt lesznek, közelebbről is megismerik értékeinket.

A honatya bízik benne, hogy a zenélő útszakasz egyfajta mágnesként is működik majd, amely hozzájárul a nemzettudat erősítéséhez.

Aligha akad olyan magyar, aki nem hallotta volna még az Ismerős Arcok slágerét. Hangolódjunk egy kicsit, hisz egy vérből valók vagyunk:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában