Véradás

2023.01.04. 17:43

Disznótoros lakoma várja a véradókat Salgótarjánban

Az év végi ünnepek alatt keveseknek jut eszébe, hogy véradásra fordítsa az idejét. Ezért az év első napjaiban a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetének munkatársai még többet tesznek azért, hogy az egészségügyben szükséges vérmennyiség rendelkezésre álljon.

G. E.

Szokatlan módon köszönik meg a donoroknak, hogy segítenek embertársaiknak

Forrás: MW | Illusztráció

– Az év első hetében több lehetőséget is biztosítunk a véradásra azoknak, akik ezen a módon segítenék beteg embertársaikat – tájékoztatott Tóthné Simon Andrea, a szervezet véradásszervező koordinátora. – A Salgótarjáni Területi Vérellátóban január 5-én, csütörtökön rendkívüli véradást tartunk. A segíteni szándékozók 8 és 14 óra között nyújthatják karjukat tűszúrásra. 

Mint mondta, másnap, január 6-án, pénteken pedig disznótorossal kínálják azokat, akik a megyeszékhely központjában, a Klapka György tér 4. szám alatti Civil Szolgáltató Központba látogatnak. 
Az egykori Saci bár melletti épületben 13 és 17 óra között várják a véradókat

A hurkát, a kolbászt és a kenyeret helyi vállalkozók biztosítják, a La’Koma Étterem pedig a finomságok sütését vállalta magára. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában