Ünnepi nyitvatartás

2022.12.23. 13:35

Utánajártunk: így módosul a posták és a lottózók nyitvatartása Nógrádban

A Szerencsejáték Zrt. kiadott közleményében tájékoztatott: december 24-én, szombaton 12 órától zárva tartanak a lottózók december 27-ig, keddig.

G. P.

Hozzátették: a SzerencseSzombat a szokásos 18 óra 45 perc helyett korábban, 16 óra 15 perckor kerül adásba. Az érintett játékokat ezzel együtt korábbi időpontig lehet megvásárolni: a Luxort legkésőbb 11:30-ig, míg az Ötöslottót és a Jokert legkésőbb 15 óráig, a sorsolást követően a Luxort 16.30-tól, Ötöslottót és Jokert pedig 17.30-tól lehet újra játszani. Mint írták, december 25-én a Hatoslottó és a

Kenó sorsolások időpontja nem változnak, de a Puttó elnevezésű játék elmarad. December 26-án, hétfőn minden számhúzás elmarad – olvasható a társaság internetes oldalán. 

A Magyar Posta honlapján is közöltek változásokat a karácsonyi ünnepek miatt, ennek értelmében december 24-én, szombaton 12 óráig intézhetik az ügyeiket a nógrádiak, karácsony első és másnapján pedig zárva tartanak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában