Karácsonyváró

2022.12.22. 14:35

Ünnepi hangulatban szórakoztak a salgótarjáni diákok

Ismét karácsonyi partyt szerveztek az NMSZC Stromfeld Aurél Gépipari Technikumban a minap, ahol ünnepi témájú feladatokkal és vetélkedőkkel készültek az oktatók a diákoknak.

Gubányi Patrik

Bozó János, az intézmény vezetője portálunk megkeresésére elmondta, hogy a koronavírus-járvány miatt tavaly nem volt lehetőségük a karácsonyi program megszervezésére, idén azonban mindent megtettek azért, hogy kárpótolják a tanulókat. 

– A gyerekeket 2 héttel a rendezvény előtt értesítettük és kértük, hogy készítsenek egy Christmas Crackert (szaloncukor formájú karácsonyi ajándék, amely Angilában közkedvelt) és nézzenek meg 3 filmet a karácsonyhoz kötődően. A gyerekekkel mézeskalácsot és narancsos–fahéjas teát készítettünk a majd a rendezvény további részét vetélkedők színesítették a Samsung Smart teremben. Itt nem csak a karácsonyi szokásokra kérdeztünk rá, hanem országismereti és civilizációs kérdéseket is felvetettünk, ahol a tanulóknak az idegennyelvi, valamint a digitális kompetenciáik is fejlődhettek. Letovai Éva tanárnő irányításával egy színvonalas, feladatokban gazdag délutáni programban volt részük a diákoknak, a hangulatért és a sikeres lebonyolításért pedig az idegennyelvi munkaközösségi tagjai feleltek – nyilatkozta Bozó János igazgató.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában