Szórakozás

2022.12.11. 11:53

Jótékonysági bált rendezett a szécsényi iskola

Sz. F.

Idén két év kihagyás után minap ismét megrendezhették a Páter Bárkányi János Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnáziumban a hagyományos jótékonysági bált. Ludányiné Bella Szilvia, az iskola igazgató-helyettese a rendezvény megnyitóján elmondta: külön öröm volt számukra, hogy rendkívül nagy számban üdvözölhették vendégeiket az iskolában. A jótékonysági bál hagyományosan ünnepi köszöntőműsorral kezdődött. 

A fellépők között szerepeltek az iskola tehetséges énekes diákjai, a Kicsinyek Kórusa Zsírosova Szilvia tanárnő vezetésével. A 6. b osztályosok, osztályfőnökükkel, Bátyi Sándorral a Csoda patika című táncos jelenetet adták elő. A Palóc Csemeték Néptánccsoport, valamint a T.C.D. Táncegyüttes lelkes tagjai, zömében az iskola diákjai „hazai pályán” szórakoztatták a közönséget. A varsányi Szőlőszem Társulat, és az Andi Színjátszósai is örömmel elfogadták a szervezők felkérését. A végzős 12. osztályos diákok az est során újból eltáncolták a szalagavatón bemutatott keringőt. A műsor fináléjaként a Szülői Szervezet táncoslábú anyukái mutattak be egy koreográfiát. Mindezek után kezdetét vette a hajnalig tartó mulatás, ahol a Csabi és Atti nevű formáció gondoskodott a jó hangulatról. 

A vendégek tombolajegyek vásárlásával gyarapították a bál bevételét. Sok nyeremény gazdára talált, az iskola a tanulók számára különböző kulturális rendezvényekre szóló belépőjegyekre fogja fordítani a bevételt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában