Adományok segítettek

2022.12.12. 08:35

Hamarosan átadják a kibővített jelenlétpontot Szalmatercsen

Végéhez közeledik a szalmatercsi jelenlétpont bővítése.

Gulyás Edina

A foglalkozásokat rendszeresen megtartják, köztük a baba-mama klubot is

Forrás: Szent Ferenc Szegényei Alapítvány

A településen a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány működteti a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Felzárkózó Települések Programját. Ahhoz kapcsolódóan számos programmal, adománnyal és szolgáltatással igyekeznek megoldást találni a nehéz sorsú családok problémáira. 

A szervezet honlapján arról számolt be, hogy a végéhez közeledik a szalmatercsi jelenlétpont bővítése. A leendő csoportszobában és téli melegedőben a szigetelés felhelyezése zajlik. A közelmúltban érkezett nagylelkű támogatásnak köszönhetően rövidesen átadhatják a helyiséget.

– Állandó foglalkozásainkat továbbra is megtartjuk: főzni tanítjuk a gyerekeket, korrepetálást, baba-mama klubot szervezünk, szakember végez korai fejlesztést, miközben a családok napi szinten veszik igénybe adminisztrációs segítségünket ügyfélkapus, adósságrendezési és egyéb ügyekben – tájékoztatott honlapján az alapítvány. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában