Panoráma

2022.11.16. 14:32

Óriáskerék épül Salgótarján belvárosában + fotók (frissítve)

Látványos munkálatok kezdődtek szerdán a salgótarjáni Fő téren. Úgy tudjuk, hogy óriáskerék épül a megyeszékhelyen.

Nool

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Szorgos sürgölődésre lehetnek figyelmesek a Salgótarján belvárosában közlekedők, szerda délelőtt lezárták ugyanis a Fő teret és hatalmas alkatrészekkel érkező kamionok lepték be azt. Információink szerint hamarosan óriáskerék díszíti majd a belvárost. 

Fotóriporterünk a helyszínen járt és néhány fotót is készített a munkálatokról. Megkerestük az illetékeseket, hogy kiderüljön mi és mikortól kerül majd a területre. Amint bővebb információval rendelkezünk, frissítjük cikkünket.

Frissítés!

Cikkünk megjelenése után Fekete Zsolt, a város polgármestere is reagált közösségi oldalán az építkezés kapcsán. Facebook-bejegyzésében megerősítette, hogy óriáskerék épül a Fő téren, ami advent idején várja majd a helyi- és környékbeli lakosságot. Mint írta, egy vállalkozó fogja működtetni november végétől december végéig a József Attila Művelődési Központ szomszédságában a szerkezetet, ami az önkormányzatra nem ró majd anyagi terhet. Hozzátette, az óriáskerék a tervek szerint az első adventi hétvégétől, azaz már jövő hétvégétől várja majd a körözni vágyókat. 

Óriáskerék Salgótarján 2022.11.16.
Fotós: Hegedűs Márk / Forrás: Nool
Óriáskerék Salgótarján 2022.11.16.
Fotós: Hegedűs Márk / Forrás: Nool
Óriáskerék Salgótarján 2022.11.16.
Fotós: Hegedűs Márk / Forrás: Nool

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában